HANDELSBETINGELSER

Generelle informationer

Celestial IVS
Egå Havvej 19, 1, 2
8250 Egå

CVR: 39490374Kontakt

Tlf.: +45 5369 9956

Mail: info@avivadanmark.dk

Vi besvarer din henvendelse via mail indenfor 24 timer.

Afgivelse af en ordre fra avivadanmark.dk forudsætter, at du oprettes som kunde i vores kunderegister samt minimum er fyldt 16 år.

 

Lovgivning

Salg af varer hos Avivadanmark.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholprocent på 16.5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholprocent på mindre en 16.5%. Ved gennemførelse af en ordre erklærer kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.

 

Priser

Alle priser vist på avivadanmark.dk er inklusiv moms. Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer og ændringer fra tredjeparter som kan have indflydelse på vores priser.

 

Betaling

Ved brug af kreditkort på avivadanmark.dk benyttes en SSL gateway (Secure Socket Layer). Denne krypterer dine kortoplysninger.

Du kan betale med følgende midler:

Mastercard
Visa
Visa Electron
Dankort
MobilePay

Avivadanmark.dk betaler det gebyr, der opkræves af kortindløseren. Kunden betaler selv eventuelle andre gebyr, som egen kortudsteder derudover måtte opkræve. Der trækkes aldrig et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Beløbet trækkes samme dag som du har færdiggjort og godkendt din ordre.

 

Fortrydelsesret

Når du køber en vare hos avivadanmark.dk har du en fortrydelsesret på 14 dage.

Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten skal du derfor senest 14 dage efter, at du har modtaget varen give meddelelse til avivadanmark.dk om, at du ønsker at tage din fortrydelsesret i brug og derfor vil returnere varen.

Varen skal sendes retur i originalt, ubeskadiget emballage - samt være i samme stand og mængde som ved forsendelsen. Hvis den returnerede vare ikke overholder disse krav, vil avivadanmark.dk vurdere en evt. værdiforringelse som vil blive fratrukket købsværdien, ved tilbagebetaling. 

Du hæfter for eventuel forringelse af værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for, at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Din meddelelse skal ske ved en utvetydig erklæring pr. mail til info@avivadanmark.dk

Eventuelle omkostninger ved returnering af en ordre falder på forbrugeren.

Ved fortrydelse skal varen sendes retur til:

Celestial IVS
Egå Havvej 19, 1, 2
8250 Egå

E-mail: info@celestialwine.dk
Efter aftale kan varen leveres personligt til ovenstående adresse.

 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til avivadanmark.dk tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som kunden hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget den returnerede vare, medmindre du kan fremvise gyldig dokumentation på at den er afsendt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling, sendt pr. efterkrav eller lignende.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Avivadanmark.dk returnerer beløbet inden for 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

 

Reklamation

Ved eventuelle fejl eller mangler ved en vare fra avivadanmark.dk skal fejlen eller manglen påberåbes i ”rimelig tid” efter opdagelse. Du er forpligtet til at vise hvordan fejlen eller manglen viser sig.

Hvis varen fremstår med fejl eller mangler op til 24 måneder efter køb har du ret til at klage. Klageretten er dog kun gældende for fabrikationsfejl og ikke slid som følge af forbrug eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at have opdaget fejlen eller manglen, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationsretten kan dog være begrænset af varens naturlige holdbarhed. Se varens emballage for information om holdbarhed.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til vores adresse:

Celestial IVS
Egå Havvej 19, 1, 2
8250 Egå

E-mail: info@avivadanmark.dk

Vi modtager hverken pakker uden omdeling, sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Din reklamationsret omfatter at du kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette afhænger dog af den specifikke situation og kræver at reklamationen er berettiget.

Ved klage angående et køb skal henvendelsen rettes til Celestial IVS. Findes en tilfredsstillende løsning ikke kan du indgive klage til eksempelvis Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for klageløsning: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, https://www.forbrug.dk/

Hvis du har bopæl uden for Danmark kan du henvende din klage til EU-kommissionens online klageportal via: http://ec.europa.eu/consumers/odr/